Kedves Vendégeink!

Hotel Frida Family szálloda 2015-ben tulajdonost és funkciót váltott. A felújított klímával ellátott épület új neve, Waberer’s Club Hotel . Az üzemeltető, továbbra a több éves tapasztalattal rendelkező is a Frida Család maradt.

 

2017-es évben a Waberer’s Club Hotelben újra van lehetőség külsős Vendégeknek a szállásfoglalásra. A szálloda elsősorban a Waberer’s dolgozók számára lett szánva, a külsős Vendégek részére csak limitált számban foglalható szállás.

Szállás foglalási időszak 2017.06.01-2017.09.20.

Telt házas időszak: 2017.06.06-09.20.

2017-es évre a szálloda külsős Vendégek részére , már nem tud szállást biztosítani! 

Megértésüket köszönjük! 

Waberer’s Dolgozók részére a foglalás menete a változatlanul a Waberer’s Club Hotel értékesítési osztályán keresztül zajlik. 

Szeretettel várjuk szállodánkban! 

Bővebb információt a recepcio@fridafamily.hu mail címen tudunk adni. 

 

 

Waberer’s Club Hotel Balatonvilágos legszebb ős fás partszakaszán található. A szállodából gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra. A szálloda 90 klímával ellátott, balkonos szobával várja a vendégeit, melyek zuhanyzóval, mini-hűtővel, műholdas televízióval vannak felszerelve. Családos vendégeink kényelmét, családi, összenyitható szobák valamit kétágyas szobák biztosítják. A szálloda és a szálloda összes szobája nemdohányzó.

A szálloda különös figyelmet fordít a gyermekekre és a felnőttekre egyaránt. Gyermekek részére: kiságyas, kiskádat, etetőszéke, ételmelegítési lehetőséget, tudunk biztosítani. A szálloda területén a gyermekeknek játszósarok, játszószoba, kalandszoba, játszótér, pancsoló, és homokos öböl áll rendelkezésre. A felnőttek és nagyobb gyermekek részére sportolási lehetőségek, kondi terem, fitnesz park, műfüves futballpálya, kosárlabdapálya, strandröplabda pálya, csocsó, darts, biliárd vehető igénybe. Ezen felül ingyenesen bérelhető kerékpár, ( kisebb- nagyobb ) , vizibicikli , kenu , tollas és ping-pong felszerelések. Főszezonban animátorok segítségével tesszük emlékezetessé az itt eltöltött időt, kicsi és nagyok számára. Vendégeink kényelmét szolgálja a 200 fős klimatizált étterem, kerthelység Balatoni panorámával, klubhelyiség az első emeleten, és a parton a napozóágyak, napernyők. További kikapcsolódást nyújt a szálloda uszodája és szaunája. Szállodában 24 órás porta szolgálat, ingyenes Wifi, ingyenes parkoló áll rendelkezésre a Vendégeink számára.

Szeretettel Várjuk Önöket a Waberer’s Club Hotelben!

Frida Family és személyzete

Ajánlataink

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége, vagy valamelyik Waberer’s Club Hoteles ajánlat elnyerte tetszését, várjuk jelentkezését a recepcio@fridafamily.hu email címen vagy telefonon napközben ( 7-19 óra között ) +36 30 9 899 778 telefonszámon.