Garantáltan a legjobb ár
  • - Ha ki szeretné számolni nyaralásának vagy szállásának költségeit, próbálják ki online foglaló rendszerünket, ahol előzetes kalkulációkat tudnak végrehajtani.
  • - Az oldalunkon történő foglalásokat minden esetben személyenként egy Frida Family koktéllal ajándékozzuk.
  • - Garantáltan a legolcsóbban foglalhat az oldalunkon keresztül
  • - Közvetlenül a döntéshozó szolgáltatóval tartja a kapcsolatot és mi ismerjük legjobban a szállodánkat, szolgáltatásainkat
  • - A feltüntetett árak tartalmazzák az Áfát és foglalási díjat nem számolunk fel.
  • - Küldje el nekünk egyedi kérést email-en vagy adja meg telefonszámát és visszahívjuk, hogy a legjobb ajánlatot tudjuk elkészíteni Önnek.

Online foglalás és kalkulátor

További nyelvek

Fedezze fel újra a Balatont

"Az elmúlt 10 napban a Balatonon nyaraltunk, és nagyon jó volt. Volt bennem némi félsz, mert mindig csak külföldön nyaraltunk eddig, de azt kell mondjam, az egyik legjobb nyaralás volt, amiben eddig részem volt."

Tréningek

"Nagyon jól éreztük magunkat, igazi bababarát szálloda, ami nem csak a kiságyban és az etetőszékben nyilvánul meg, mint más "bababarátnak" nevezett szállodában. A saját strandnak köszönhetően nem volt hering effektus, szuperül lehetett pihenni, bőséges volt a reggeli, vacsora. A személyzet nagyon segítőkész, bármit megoldanak, profi módon végzik a munkájukat."

 

"A személyzet nagyon kedves, és segítőkész. A hotel belülől nagyon szépen felújított, ami a Balatontól pár lépésre fekszik. Ez nem egy nyüzsgő hely, így csak az menjen ide, akinek ez nem gond, aki szeret nagy sétákat tenni az esti vacsora után, és csak a Balaton és a nap érdekli. A hotel gondolt az ételallergiásokra is, a reggelinél találtam a pultban laktózmentes tejet, sajtot, illetve diabetikus ételeket is. Összességében nagyon szép 4 napot töltöttünk itt, örömmel térünk vissza újra."

Bővebben
Konferenciák

Tisztelt konferencia szervező látogatónk. Szállodánk alkalmas színtere lehet akár 300 fős konferenciáknak! 9 db szekciótermünk szakmai találkozóknak, tréningeknek is ideális helyszíne lehet...

Bővebben
Nyaralás

A Hotel Frida Family megszokott minőséggel továbbra is várja a pihenésre vágyó családokat!
ÚJDONSÁG! Idén a főszezonban a vacsora is svédasztalos!!!
Ajánlatunk, részletek... 

Bővebben
Esküvők

Szeretne egy romantikus BALATON PARTI esküvőt? Kérje 2014-as ajánlatunkat! Pár kép egy esküvőről és győződjön meg személyesen is a hely adottságairól!

Bővebben